RYOBI aku ubodna pila R18JS7-0, 18V, solo

319,90 KM

Kao dio Ryobi ONE+™ sustava od preko 150 akumulatorskih alata za dom, vrt, automobile, zanate i još mnogo toga, Ryobi 18V ONE+™ R18JS7-0 alat za ubodnu pilu savršen je za rezanje zamršenih oblika u drvu, plastici i metalu.

Neophodan u svakom kompletu alata, ovaj alat za ubodnu pilu je svestrana pila za rezanje s 4-stupanjskim djelovanjem njihala koja može dati fine rezove do agresivnih rezova. Uz kontrolu brzine jednom rukom i prekidač za zaključavanje omogućuje veću kontrolu i manevriranje. Uključivanje napredne tehnologije bez četkica znači više snage, dulje vrijeme rada i dulji životni vijek zahvaljujući motoru bez trenja. Inteligentna elektronika stalno regulira motor i osigurava nesmetanu isporuku energije kao i učinkovito korištenje baterije. Stezaljka za oštricu bez alata osigurava brzu i jednostavnu izmjenu oštrice, ovaj alat za ubodnu pilu kompatibilan je sa svim oštricama s T-držačom. Održavanje jasne linije reza lako je postići s ugrađenim LED svjetlom i puhačem prašine.

Koristeći bateriju od 5,0 Ah (nije uključena), Ryobi R18JS7-0 može rezati do 31 metar sloja od 13 mm s jednim punjenjem. Ovo je goli alat – baterija i punjač nisu uključeni.

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: M11415 Kategorije: , Oznaka: