Kupovina putem Ferro-Pack web shopa je veoma jednostavna. Izaberite proizvod koje želite i slijedite link dodaj u košaricu. Unesite vaše lične podatke i pošaljite nam narudžbu. U slučaju da traženi uređaj trenutno nemamo na lageru, bit ćete kontaktrani radi dogovora. Robu možete poručiti i preko telefona. Sve narudžbe koje su primljene do 14h biti će poslane istog dana, a sve narudžbe zaprimljene poslije 14h biti će poslane slijedeći radni dan.

Sve izražene cijene su u KM (bosanska konvertibilna marka) sa PDV-om.

Plaćanje se vrši na jedan od slijedećih načina:

  • gotovinski prilikom usluga dostave proizvoda brzom poštom (pouzećem)
  • virmanskom uplatom

Pri plaćanju pouzećem, naručenu robu plaćate odmah po prijemu robe na dogovorenoj adresi. Plaćanje pouzećem je moguće samo sa gotovinom u valuti koja je naznačena na web stranici (konvertibilna marka).

Pri odabranom plaćanju po predračunu ili preko e-banke (virmanska uplata), poslaćemo Vam predračun putem e-pošte sa potrebnim podacima za plaćanje. Kada uplata predračuna stigne na naš račun, proces isporuke kreće u dogovorenom roku.

Slike na stranici su ilustrativne. Moguće su greške u cijenama i opisu proizvoda, za koje Vam se unaprijed izvinjavamo. Validnost ponude je 5 dana. Sve informacije na stranici https://www.ferro-pack.com/ služe za ličnu upotrebu i vlasništvo su pružatelja usluga. Sve slike na stranici su informativne ili ilustrativne, te se može desiti da odstupaju od prikazanog proizvoda ili da je proizvođać napravio neke izmjene dizajna proizovda.