Dostava robe

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi tešku ili kabastu robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

Dostava se vrši putem dostavnih službi koje pružaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH. Dostavna služba isporuku vrši u roku od 24 do 48h sata od preuzimanja pošiljke u skladištu (računaju se radni dani, vikendi i praznici produžuju rok isporuke)!

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Povrat robe i reklamacije

Ukoliko ste nezadvoljni kupljenim proizvodom sa naše stranice obratite nam se s povjerenjom i Vašu ćemo reklamaciju obraditi u što kraćem roku!

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe (unutar 3-5 dana od primitka), da je proizvod kojeg ste dobili neispravan molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake:

  • pošaljite nam informacije s brojem narudžbe/računa
  • vaše korisničko ime
  • detaljan opis reklamacije

E-mail adresa za povrat robe i reklamacije je: narudžbe@ferro-pack.com

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:

  • može li se proizvod zamjeniti za novi
  • može li se za proizvod vratiti novac
  • da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis

U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kad proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o slanju zamjenskog proizvoda. Zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana.

U suprotnom nas kontaktirajte telefonskim, putem e-mail adrese ili društvenih mreža. U slučaju da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis, poslat ćemo Vam sve podatke ovlaštenog servisa, i protokol.

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

100% GARANCIJA – VRAĆAMO NOVAC

Svu robu kupljenu putem našeg web shopa možete vratite u roku 7 dana od dana kupovine i mi ćemo Vam vratiti novac u cijelosti na Vaš tekući račun bez pitanja.

Uslov za povrat robe je da je roba nekorištena i u originalnom pakovanju bez oštećenja. Prije povrata robe potrebno je izvršiti najavu za povrat robe tako što ćete nam poslati na mail: narudžbe@ferro-pack.com kako bi znali da ćete je vratiti (razlog nije bitan). Kupac snosi troškove povrata robe do nas.