Einhell Power X-Change Plus baterija 18V 4-6 Ah Multi-Ah

219,00 KM 159,90 KM

Power X-Change: Jedna baterija – za sve alate! Power X-Change je novi Einhell sistem za punjive baterije. Projektiran je radi multifunkcionalnosti i interoperabilnosti, a pritom i štedi novac. Što to točno znači? Ova napredna tehnologija omogućava upotrebu punjivih 18V baterija sa 5 različitih kapaciteta za napajanje više od 20 različitih alata i uređaja. Velika prednost Power X-Change sistema je što možete kupiti solo alate bez baterije i punjača. Nije potrebno kupovati novi punjač i novu bateriju pri svakoj kupovini alata. Štedi se novac i čuva priroda.

Einhell 18V 4-6 Multi-Ah PXC PLUS je punjiva baterija koja je dizajnirana za univerzalnu upotrebu u cijelom asortimanu Power X-Change proizvoda.
Zahvaljujući MULTI-Ah tehnologiji, baterija ima dvije opcije: 1. opcija na 6 Ah za max. radno vrijeme i snagu ili 2. opcija na 4 Ah za do tri puta duži radni vijek.
Aktivni sistem upravljanja baterijama kontrolisan postupkom ABS osigurava maks. sigurnost, optimalne performanse alata, maks. radno vrijeme + maks. vijek trajanja.
Gumirano kućište štiti bateriju od udaraca prašine i korozije.
Pokazivač kapaciteta baterije u procentima

SKU: 4511502 Kategorije: , ,