DELIMANO GREEN PLANET višenamjenska posuda, 28 cm

39,90 KM

Izvrsni kulinarski rezultati

Doživite užitak pripreme omiljenih namirnica u višenamjenskoj okrugloj posudi Green Planet. Napravljena od visokokvalitetnih materijala, posuda promjera 28 cm prikladna je za pripremu umaka, krompira, prženog ili dinstanog povrća, riže, sarme, biskvita, tjestenine ili lazanja. Bez straha možete koristiti metalni pribor za pripremu jela, a neprianjajući premaz omogućuje pečenje uz kap ulja.

Sigurna upotreba u rerni i na peći

Posuda Green Planet napravljena je od visokokvalitetnog aluminija koji osigurava optimalno zagrijavanje te omogućuje brzu i praktičniju pripremu namirnica. Zahvaljujući dnu od nehrđajućeg čelika, okrugla posuda pogodna je za korištenje na svim vrstama peći (uključujući i indukciju) te u rerni na temperaturi do 230 °C.

Praktična svakodnevna upotreba

Uživajte u lakšoj i praktičnijoj pripremi zdravih obroka, bez straha od prianjanja zahvaljujući Green Planet okrugloj posudi. Napravljena od aluminija, posuda ravnomjerno otpušta toplinu prema namirnicama, zadržavajući tako hranjive tvari i autentičan okus.

PPG Eclipse HB neprianjajući premaz omogućuje vam pojednostavljenu pripremu omiljenih jela uz samo kap ulja. Okrugla multifunkcionalna posuda jednostavna je za svakodnevnu upotrebu i održavanje.

Neprianjajući premaz otporan na ogrebotine

Green Planet posuđe sadrži PPG Eclipse HB premaz ojačan dijamantnim prahom. Načinjen je na bazi vode i ne sadrži štetne tvari poput PFOA, PFOS ili bisfenola.

Zahvaljujući neprianjajućem svojstvu, posuđe Green Planet prikladno je za pripremu zdravijih jela uz samo kap ulja. Izuzetno je otporno na ogrebotine i jednostavno je za čišćenje i održavanje.

Najbolji izbor za vas, vašu kuhinju i okoliš

Višenamjenska posuda Green Planet dio je nove Delimano ekološke linije posuđa napravljenog od 100% recikliranog aluminija. Ovaj ekološki prihvatljiv materijal napravljen je od prikupljenog aluminijskog otpada. Proizvodna posuđa od recikliranog aluminija proizvodi 95% manje štetnog otpada u usporedbi s proizvodnjom čistog aluminija. **

Također, nakon što se vaše aluminijsko posuđe ošteti, možete ga poslati ponovo na recikliranje – aluminij se može reciklirati više puta, bez gubljenja svojstva ili strukturnih karakteristika.

Poklopac za svaku posudu

Skratite vrijeme kuhanja uz poklopac Delimano. Napravljen od kaljenog borosilikatnog stakla, poklopac je otporan na ogrebotine i kemikalije.

Štedi energiju grijanja, održava temperaturu i omogućuje jednoliko zagrijavanje vaših namirnica. Poklopac ima klasičnu bakelitnu ručku koja je dizajnirana tako da na nju možete odložiti kuhaču tijekom kuhanja. Dolazi u pet dimenzija: 16 cm, 20 cm, 24 cm, 26 cm i 28 cm.

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: M110068012 Kategorija: Oznake: , ,
top-shop